PH-METRY PRZENOŚNE DO ŻYWNOŚCI HI 99161

Oferta katalogu rozszerzonego jest chwilowo niedostępna.
W przypadku zainteresowania ofertą, zapraszamy do kontaktu.
Producent: Hanna
ECLASS: 32011505
UNSPSC: 41115603
pH-metry przenośne do żywności HI 99161

KATALOG PODSTAWOWY

Pokaż więcej (32)
Numer katalogowy Kod producenta Typ Gr.
[ rab. ]
6.233 767 HI 99161 HI 99161 L2A
6.235 596 FC 202D Elektroda zapasowa FC 202D L2A
Dostarczane z elektrodą penetrującą FC202D dostosowaną do analizy żywności, np. soków owocowych, jogurtów, masła, serów oraz mięs, dzięki stożkowemu zakończeniu. Posiadają zintegrowany czujnik temp.
Jednoczesne wyświetlanie pH oraz temp. Wskaźnik stabilności pomiaru. Automatyczna kalibracja 1- lub 2-pkt. z zapisanymi w pamięci buforami standardowymi (pH 4.01; 7.01; 10.01).

Zestaw zawiera: elektrodę do żywności FC202D, roztwory buforowe pH 7.01 i pH 4.01 (1 saszetka 20 mL każdego), roztwór do czyszczenia (2 x 20 mL), 4 baterie 1.5 V, futerał.
Copyright 2003-2024 EQUIMED
Projekt i wykonanie web-com.pl