PH-METRY PRZENOŚNE DO ŻYWNOŚCI HI 99161
Oferta katalogu rozszerzonego jest chwilowo niedostępna.
W przypadku zainteresowania ofertą, zapraszamy do
kontaktu.
Producent: Hanna
ECLASS: 32011505
UNSPSC: 41115603
pH-metry przenośne do żywności HI 99161
Numer katalogowy |
Kod producenta |
Typ |
Gr. [ rab. ]
|
6.233 767 |
HI 99161 |
HI 99161 |
L2A |
|
6.235 596 |
FC 202D |
Elektroda zapasowa FC 202D |
L2A |
Dostarczane z elektrodą penetrującą FC202D dostosowaną do analizy żywności, np. soków owocowych, jogurtów, masła, serów oraz mięs, dzięki stożkowemu zakończeniu. Posiadają zintegrowany czujnik temp.
Jednoczesne wyświetlanie pH oraz temp. Wskaźnik stabilności pomiaru. Automatyczna kalibracja 1- lub 2-pkt. z zapisanymi w pamięci buforami standardowymi (pH 4.01; 7.01; 10.01).
Zestaw zawiera: elektrodę do żywności FC202D, roztwory buforowe pH 7.01 i pH 4.01 (1 saszetka 20 mL każdego), roztwór do czyszczenia (2 x 20 mL), 4 baterie 1.5 V, futerał.